Základy Sous Vide – výhody a možnosti Aké sú základné kroky varenia metódou sous vide? Jedlo vzduchotesne uzavrite vo vreckách na varenie určených na t...
Tabuľka Sous Vide – teploty a časy podľa druhu jedla V nasledujúcej tabuľke sú uvedené odporúčané teploty a časy varenia metódou sous vide pre najčastejšie používané po...
Ako dlho vydržia potraviny a ako môžeme predĺžiť ich trvanlivosť? Ako dlho vydrží mrazené mäso? Ako dlho sa dajú skladovať mrazené ryby alebo zelenina? Ako dlho vydrží údeniny? T...
Aké vákuové vrecká sa dajú použiť na varenie metódou Sous Vide? Na sous vide sa môžu používať iba špeciálne viacvrstvové plastové vrecká , ktorých vnútorná vrstva spĺňa normy hyg...
Šokové chladenie - Ako skladovať hotové jedlá vo vákuovom balení Jednou z najväčších výhod sous vide – či už ste žena v domácnosti alebo šéfkuchár v reštaurácii – je, že ušetrí kuc...
Proces vákuového balenia a jeho výhody Základným problémom konzervácie potravín je zhoršenie kvality a obmedzená (zvyčajne veľmi krátka) trvanlivosť. N...
Inteligentný Základy Sous Vide – výhody a možnosti Aké sú základné kroky varenia metódou sous vide? Jedlo vzduchotesne uzavrite vo vreckách na varenie určených na t...
Inteligentný Tabuľka Sous Vide – teploty a časy podľa druhu jedla V nasledujúcej tabuľke sú uvedené odporúčané teploty a časy varenia metódou sous vide pre najčastejšie používané po...
Inteligentný Ako dlho vydržia potraviny a ako môžeme predĺžiť ich trvanlivosť? Ako dlho vydrží mrazené mäso? Ako dlho sa dajú skladovať mrazené ryby alebo zelenina? Ako dlho vydrží údeniny? T...
Inteligentný Aké vákuové vrecká sa dajú použiť na varenie metódou Sous Vide? Na sous vide sa môžu používať iba špeciálne viacvrstvové plastové vrecká , ktorých vnútorná vrstva spĺňa normy hyg...
Inteligentný Šokové chladenie - Ako skladovať hotové jedlá vo vákuovom balení Jednou z najväčších výhod sous vide – či už ste žena v domácnosti alebo šéfkuchár v reštaurácii – je, že ušetrí kuc...
Inteligentný Proces vákuového balenia a jeho výhody Základným problémom konzervácie potravín je zhoršenie kvality a obmedzená (zvyčajne veľmi krátka) trvanlivosť. N...
Inteligentný Zdravie a bezpečnosť potravín Prečo je sous vide zdravá metóda varenia? Potraviny pripravené metódou sous vide si zachovávajú dôležité ž...
Inteligentný Všetko o mäse pripravenom metódou sous vide Hovädzie, bravčové, jahňacie a divinová zverina Môžem piecť steaky súčasne, aby boli pripravené rôznymi spô...
Inteligentný Takto dlho by ste mali dusiť jedlo Aký je priemerný čas varenia metódou sous vide? Časy varenia sa líšia, od 20 – 30 minút (pre chudé ryby, foi...